• Batenburg BV | Bouw en Ontwikkeling

Bouw

Batenburg Bouw & Ontwikkeling is een bouwbedrijf dat een veelheid aan werkzaamheden voor u kan verrichten. Ons bedrijf kenmerkt zich al ruim 150 jaar door een flexibele inzetbaarheid van vakmensen in de bouwnijverheid en het leveren van maatwerk.

Onze afdeling “Burger & Utiliteitsbouw” is gespecialiseerd in het bouwen en verbouwen van woningen, bungalows, winkels, kantoren en bedrijfspanden.

Bij onze afdeling “Woningbouw” kunt u terecht voor grootschalige woningbouwprojecten. Onze afdeling kopersbegeleiding staat u terzijde tijdens het hele traject van het kopen van een woning tot en met de oplevering van de woning.

Om een indruk te krijgen van de bouwprojecten die reeds door ons zijn gerealiseerd, verwijzen wij u naar “referenties” en naar de andere foto’s op deze site.

Betrouwbaar

Batenburg Bouw & Ontwikkeling staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Betrouwbaarheid komt tot uitdrukking in de lange historie van het bedrijf en het geringe verloop van personeel. Kwaliteit is gewaarborgd middels een kwaliteitssysteem dat al jaren in ontwikkeling is en vakkundige medewerkers met vele jaren ervaring.

Batenburg Bouw & Ontwikkeling