• Batenburg BV | Bouw en Ontwikkeling

Ontwikkeling

Batenburg Bouw & Ontwikkeling ontwikkelt woningen, kantoren en bedrijfsgebouwen, zowel zelfstandig als in samenwerking met een opdrachtgever. Vastgoed Batenburg heeft reeds vele jaren ervaring in het ontwikkelen van diverse bouwprojecten.

We zijn onder andere ontwikkelaar geweest van de projecten in de Bergsche, Oosteindsche Acker en Boterdorp Zuid-West in Bergschenhoek, in de Meerpolder in Berkel en Rodenrijs, Jonge Veenen in Moerkapelle en nog op vele andere plekken. Ook ontwikkelen wij kleinere projecten zoals startersappartementen “Suite 16”, 8 woningen Zoetemeer, een gezondheidscentrum in Oostvoorne en diverse kinderdagverblijven, bedrijfsgebouwen en kantoorpanden.

Op dit moment realiseren we als ontwikkelaar projecten op locaties ‘Parkzoom’ en ‘Wilderszijde’ in Bergschenhoek in samenwerking met BPD en Zondag Ontwikkeling.
Buiten de uitbreidingswijken ontwikkelen wij binnenstedelijk projecten. Voorbeelden hiervan zijn o.a. een kinderzorgcentrum in Brielle en een gezondheidscentrum in Bergschenhoek.
Onze woningen worden opgeleverd onder Woningborg-garantie (www.woningborggroep.nl).

Informatie

Batenburg Bouw & Ontwikkeling biedt zich aan om zelfstandig of in samenwerking met gemeenten of particulieren grondeigenaren bouwplannen te ontwikkelen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Erik Batenburg via erik@batenburgbv.nl of telefonisch via 010 – 524 33 11.

Batenburg Bouw & Ontwikkeling