Dijkwoningen Parkzoom 2

LOCATIE: Bergschenhoek
STATUS: Opgeleverd

Parkzoom is de nieuwe wijk van Bergschenhoek en ligt letterlijk aan de zoom van het Annie M.G. Schmidtpark. De woningen komen aan de noordzijde van Bergschenhoek. De dorpscentra van Bergschenhoek en Berkel en Rodenrijs zijn vlakbij.

Bergschenhoek is een gemoedelijk dorp met een eigen karakter, waar het prettig wonen is. Niet te groot, maar wel met een compleet aanbod aan voorzieningen.

Nabij het centrum

In het noordwesten van Bergschenhoek is ruimte voor een kleinschalige, overzichtelijke uitbreiding met de naam Parkzoom. Vanuit Parkzoom bent u met een paar minuten lopen langs de singel direct in het centrum van het dorp.

Gerenoveerd dorpscentrum

Het sfeervolle dorp biedt een recent gerenoveerd dorpscentrum met goede winkelvoorzieningen voor de dagelijkse boodschappen, maar ook diverse speciaalzaken en boetiekjes.

Tal van voorzieningen

In het Polderhuis zijn een muziekschool en het cultureel centrum te vinden en in het park is een kinderboerderij. Verder vindt u niet alleen kinderopvang en basisscholen,
maar ook voortgezet onderwijs op loopafstand van uw nieuwe woning.

Natuur en recreatie
Vanuit Parkzoom is de natuur nooit ver weg. Uitgestrekte weilanden, de Rottemeren of het Hoge en Lage Bergse Bos: keuze in overvloed! De Rotte, met zijn slingerende bochten, is een kwartiertje met de fiets.

Ligging en bereikbaarheid
Bergschenhoek is strategisch gelegen in het zuiden van de Randstad. Diverse N-wegen leiden direct naar de A20 en de A12. Rotterdam, Delft, Den Haag en Zoetermeer zijn snel bereikt, ook met het openbaar vervoer. Neem bijvoorbeeld de bus of de RandstadRail via station Rodenrijs.

Parkzoom ligt tussen het bestaande dorp en het spoor van de Hoge snelheidslijn in. Het kent een gelaagde opzet met speelse niveauverschillen en het is een wijk met een grote diversiteit aan woningtypen; appartementen en gezinswoningen voor starters, gezinnen met kinderen en ouderen in diversen prijsklassen.

De woningen liggen aan de dijk, maar de tuinen liggen een niveau lager. Dat geeft een eigen aanblik en een fijn uitzicht vanuit de woonkamer. De eengezinswoningen bieden ruimte en wooncomfort voor een aantrekkelijke prijs.

Voor de verschillende woningtypen verwijzen we u naar de website van Parkzoom.